rihanna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Рияна – Честна, открита и недостъпна

Go down

Рияна – Честна, открита и недостъпна Empty Рияна – Честна, открита и недостъпна

Писане by bonimimi Сря Фев 06, 2008 5:43 pm

Рияна разказва за значението на нейните песни!

SOS
“Първият сингъл вече е хит! Влюбих се в заглавието още когато звукозаписната компания ми пусна за първи път песента! Нямах търпение да я изпея.”

KISSES DON’T LIE
“Този реге бийт ми напомня за родния ми дом – Барбадос”

UNFAITHFUL
“Ни-йо написа тази песен за мен. Разказва се за това, че всички ругаят, че момчетата непрекъсното изневеряват. Същото обаче важи и за момичетата. С първият ми приятел се разделихме, защото всеки искаше да натрупа повече опит...”

WE RIDE
“Едно момче обещава на приятелката си да останат завинаги. Лъжа, която разбива сърцето й. Слава богу, на мен такова нещо не ми се е случвало досега. На моя близка приятелка, обаче – да!”

DEM HATERS (FEAT. DWANE HUSBANDS)
“Много лична песен. Когато бях на 16 години, спечелих конкурс за красота в училище. Тогава много хора започнаха да ми завиждат. Когато подписах звукозаписният договор, положението стана непоносимо. Оттогава поне знам кой ми е истински приятел и кой – не!”

BREAK IT OFF (FEAT. SEAN PAUL)
“Песента ми е любима! Шон Пол ми я подари и няма да забравя този жест никога! Той е прекрасен човек. Разбирам защо момичетата толкова си падат по него.”

P.S. (I’M STILL NOT OVER YOU)
“Няма значение дали си на 15 или на 30 години – първата любов не се забравя никога! Аз и моята най-добра приятелка сме убедени в това...”

A GIRL LIKE ME
“Записах песента в Барбадос. В нея описвам мен самата – честна, открита и недостъпна за някои момчета...”

А MILLION MILES AWAY
“Когато в една връзка нещо куца, дори и да лежите един до друг, се чувствате отдалечени на светлинни години. Познавам това чувство много добре от първата си истинска любовна връзка...”
bonimimi
bonimimi
Администратор
Администратор

Брой мнения : 270
Registration date : 04.01.2008

https://rihanna.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите