Скандални снимки
4 posters
rihanna :: Начало :: Всичко за Rihanna :: Новини
Страница 1 от 1
Скандални снимки
Всички говорят за r&b принцесата Rihanna, която ще пее на концерта "Under the orange umbrella" на столичния площад Батенберг на 30 ноември. Звездата ще пристигне в София в деня на концерта с частен самолет и екип от 37 човека. Сега в интернет пространството се появи снимка, на която Rihanna прегръща друга жена и буквално опипва гърдите й.
Странното е, че снимката се появи в публичното пространство само дни след като певицата призна, че има връзка с актьора Josh Hartnett , която "е повече от приятелска" по собствените й думи. Така певицата и актъорът се превръщат в най-новата и гореща холивудска двойка.
Едно от най-красивите попадения в RNB музиката Rihanna бе хваната от британски папараци в интимна поза с друга красива девойка. Така съмненията, които се прокрадват от 5 месеца насам, че звездата си пада по нежния пол, вече имат сериозни основания. Скандалната снимка бе публикувана от изданието mediatakeout.com, което е отворило форум за коментари по темата.
Междувременно преди седмица RnB звездата бе скандално изгонена от сватбата на своя братовчед Nigel, съобщи британският Channel 4. Според информация на добре информирани, поведението на красавицата било непристойно за случая.
Rihanna пристигнала за официалния повод с пищна рокля с дълбоко деколте, от което ясно се виждали нейните прелести. Леката одежда, както и фриволното поведение, вбесили домакините и те помолили звездата да напусне.
Бях шокирана от роклята, с която се появи Rihanna. При всяко нейно движение, гърдите й напираха да излязат, коментира гост на венчавката, цитиран от Channel 4.
Re: Скандални снимки
Според мен Риана си е напълно нормална
sweetgirl- Администратор
- Брой мнения : 70
Registration date : 18.01.2008
Това е поредната тъпа измислица на пресата чудят с какво вече да си продават
списанията и вестници си
списанията и вестници си
Super_girl- Напредващо фенче
- Брой мнения : 28
Registration date : 25.01.2008
Super_girl написа:Това е поредната тъпа измислица на пресата чудят с какво вече да си продават
списанията и вестници си
Но тази снимка е истинска.Както и да е не се интересувам толова много
от личния живот на Риана харесвам я като певица и ще продължават да я харесвам
Super_ fenka- Напредващо фенче
- Брой мнения : 16
Super_ fenka написа:Super_girl написа:Това е поредната тъпа измислица на пресата чудят с какво вече да си продават
списанията и вестници си
Но тази снимка е истинска.Както и да е не се интересувам толова много
от личния живот на Риана харесвам я като певица и ще продължават да я харесвам
И аз съм на същото мнение
Super_girl- Напредващо фенче
- Брой мнения : 28
rihanna :: Начало :: Всичко за Rihanna :: Новини
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите